BIG 5 TANZANIA EN ZANZIBAR 

v.a. € 1.695 groepsafari v.a. € 2.195 privé safari

Meest complete safari en exotische strandvakantie voor de beste prijs – kwaliteit…

BIG 5 TANZANIA EN ZANZIBAR

  16-daagse Big 5 Tanzania en Zanzibar safari & strandvakantie gaat door de meest beroemde Parken van Noord Tanzania zoals Tarangire (duizenden Baobab bomen, grote kuddes olifanten en alle andere denkbare grote en kleine wilde dieren), de uitgestrekte Serengeti (Migratie gnoes en ‘Big Cats’) en het wereldwonder de Ngorongoro Crater (bijna alle wilde dieren en de Big 5 met de bijzondere neushoorn)

 Verblijf in comfortabele middenklasse hotels met privé faciliteiten, afgewisseld met kamperen in Afrikaanse koepeltenten met complete kampeer- en keukenuitrusting op de mooiste plekken midden in de Nationale Parken Tarangire, Serengeti en boven het Lake Manyara in bijzondere cottages met magnifiek uitzicht

 

Bezoek het bijzondere Maasai-dorp Olpopongi (leer op speelse manier het leven van de Maasai en overnacht in een echte Maasai hut

 

Bezoek de Mataruni watervallen & Koffieplantage (maak en drink je eigen koffie en dans met de vriendelijke lokale bevolking op de flanken van de Kilimanjaro)

 

Per luxe touringcar van Moshi naar Dar es Salaam en vervolgens per ferryboot in 1,5 uur naar het Exotische eiland Zanzibar, waar we eerst een nacht zullen verblijven in een hotel in het bijzonder leuke Stone Town en daarna 4 nachten in het fraai gelegen Uhuru beach resort (of een ander Beach Resort naar keuze), met de mooiste stranden en een prachtig blauw-groen gekleurde zee. 

 Deze unieke safari & strandvakantie combinatie is geschikt voor iedereen, die een spectaculaire safari willen meemaken in combinatie met een exotische strandvakantie voor de allerbeste beste prijs-kwaliteit!

Big 5 Maasai en Zanzibar

Big 5 Maasai en Zanzibar

Dag 1: Aankomst Kilimanjaro – Arusha

Dag 2: Tarangire NP – game drive – Lake Manyara

Dag 3: Serengeti – game drive – Seronera

Dag 4: Serengeti – game drive – Seronera

Dag 5: Serengeti – Ngorongoro Crater

Dag 6: Ngorongoro Crater – game drive – Lake Manyara

Dag 7: Mto wa Mbu – Cultuur – Arusha – Planet Lodge

Dag 8:  Olpopongi Maasai Village

Dag 9: Moshi – Kilimanjaro -Mataruni waterval

Dag 10: Moshi – Dar es Salaam – Kipepeo Beach

Dag 11: Kipepeo Beach – Relax of sightseeing Dar es Salaam 

Dag 12: Ferryboot naar Zanzibar – Stone Town

Dag 13: Zanzibar – Uhuru Beach Resort*

Dag 14: Zanzibar – Uhuru Beach Resort*

Dag 15: Zanzibar – Uhuru Beach Resort*

Dag 16: Zanzibar – vliegveld Zanzibar

* of Reef & Beach Resort,  Paradise Beach Resort, Coral Rock Resort of Bellevue Resort of een Beach Resort naar keuze! 

Meer safari’s NOORD TANZANIA:

Flamingo’s & Big five 7 dagen

Migratie Serengeti 7- en 9 dagen

Best of North Tanzania 13 dagen

Magisch Noord Tanzania 13 dagen

Vulkanen, Big Cats en Maasai 12 dagen

Familie safari 17 dagen

BIG 5 TANZANIA EN ZANZIBAR - 16 DAGEN V.A. € 1.695 p.p.

Big 5 Maasai en Zanzibar is een complete safari rondreis door door de Noordelijke Parken van Tanzania, die  iedere safari-liefhebber minimaal een keer in zijn leven gedaan moeten hebben. De Serengeti met de ‘Grote Trek’ (Migratie) van meer dan 1,5 miljoen wildebeesten, zebra’s en antilopen is een van de mooiste wildlife gebeurtenissen in de wereld.

Tijdens deze 16-daagse Safari & Strand rondreis gaan we heel veel wilde (roof)dieren zien in een adembenemend mooie omgeving en maken we op een zeer bijzondere manier kennis met de trotse Maasai, Waar we 1 nachten overnachten in traditionele hutten.

Aan de rand van het Lake Manyara, in Tarangire en midden in de ‘bush’ van de Serengeti, zullen we  genieten van de typische, met niets te vergelijken Afrikaanse safari sfeer en op Zanzibar gaan we heerlijk (na)genieten in een fraai gelegen Beachresort aan de mooiste witte zandstranden en kristalheldere Oceaan.

Big 5 TANZANIA en Zanzibar – 16 dagen

Tijdens deze 16-daagse safari Noord Tanzania en Zanzibar rondreis, gaan we per safari jeep door de meest beroemde parken van Noord Tanzania, zoals Lake Manyara, Tarangire, Serengeti en de wereldberoemde Ngorongoro Crater. Na het safari avontuur genieten we na in een prachtig gelegen Beach Resort aan de oostkust van exotisch Zanzibar… 

DAG 1: Aankomst Kilimanjaro – Arusha – Venus Premier hotel (of gelijkwaardig)

 • big 5-maasai-zanzibar

Aankomst Kilimanjaro vliegveld, transfer naar Venus Premier hotel voor overnachting en ontbijt. Afhankelijk van tijdstip aankomst, briefing door de crew van onze  uitvoerende organisatie over de komende weken. 

DAG 2: Tarangire – game drive – Lake Manyara – Panorama Camp

 • Tarangire-Jeepsafari door een van de mooiste Parken Tanzania
 • big 5-maasai-zanzibar
  Lake Manyara-Panorama-camp

Na het ontbijt rijden we naar Tarangire, een van de mooiste Parken van Tanzania, ook wel het ‘olifanten park’ en best bewaarde geheim van Tanzania genoemd. Onderweg rijden we langs Maasai nederzettingen en komen we Maasai jongeren tegen, die zich vanwege ‘ontgroening’ speciaal uitgedost zijn. In het Tarangire Park, kun je op de neushoorn na de Big 5 en heel veel andere groot en klein wild zien. 

Na een uitgebreide gamedrive, rijden we aan het eind van de middag richting de Ngorongoro Crater naar Panorama camp, boven op een heuvel, waar we verblijven we  in bijzondere ‘igloo’hutten met bedden. Vanaf dit camp heb je een magnifiek uitzicht over het Lake Manyara.

Accommodatie: Panorama Camp

DAG 3:  Lake Manyara – Ngorongoro Conservation Area – Serengeti
 • fly en drive serengeti migratie
 • Fly & Drive safari's
 • Magisch Tanzania
 • Big 5-Maasi-en-Zanzibar

Na het ontbijt rijden we grotendeels over onverharde wegen via de de Ngorongoro Conservation Area, naar de Serengeti. Onderweg zien we Maasai met kuddes en ook al veel wilde dieren, vooral als we de Serengeti gate passeren. Eind van de middags aankomst op ons camp, in het Seronera gebied, midden in het hart van de Serengeti. Hier genieten we van de ondergaande zon en al het moois om ons heen! Terwijl wij onze safaritenten opzetten, bereid de kok een heerlijke maaltijd klaar. Hier ervaren we  het ware ‘Out of Africa’ gevoel.

DAG 4: Serengeti – Game Drives

 • mikumi selous zanzibar
 • Hike Bike en Trucksafari Tanzania

Bij zonsopkomst ontbijt en daarna met de jeep op pad met een lunchpakket en voldoende water, op zoek naar de wilde dieren. Afhankelijk van het seizoen bewegen de gnoes en zebra’s zich naar het noorden, zuiden of westen van de Serengeti, gevolgd en bedreigd door hongerige leeuwen, cheeta’s, luipaarden en hyena’s. In overleg met de gids/chauffeur overleggen we welke route we nemen. aan het eind van de middag komen we weer terug in het Tented Camp, waar we genieten van een sundowner en een heerlijk 3-gangen diner.

DAG 5: Serengeti – Ngorongoro Crater – Simba Camp

Vroeg na het ontbijt rijden we de Serengeti uit en de Ngorongoro reserve area in, waar we onderweg nog veel wilde dieren zullen zien. Eenmaal bovenop de Ngorongoro Crater, boven de 2.000 meter hoogte ligt Simba camp, waar we de komende nacht in onze safaritenten zullen overnachten. Ook hier bereid onze kok weer een heerlijke maaltijd voor ons klaar. terwijl we zitten te eten kunnen we zomaar bezoek krijgen van nieuwsgierige apen, klein wild en soms zelfs olifanten. 

DAG 6: Ngorongoro Crater – Game drive – Panorama Camp

 • fly-en-drive-migratie-serengeti
 • fly-en-drive-migratie-serengeti
 • fly-en-drive-migratie-serengeti
 • fly-en-drive-migratie-serengeti
 • Ngorongoro Crater - game drive - prachtige natuur
 • fly-en-drive-migratie-serengeti
 • fly-en-drive-migratie-serengeti
 • fly-en-drive-migratie-serengeti
 • fly-en-drive-migratie-serengeti
 • fly-en-drive-migratie-serengeti
 • fly-en-drive-migratie-serengeti
 • vulkanen-meren-big-cats-maasai
 • vulkanen-meren-big-cats-masaai
 • vulkanen-meren-big-cats-maasai
 • vulkanen-meren-big-cats-maasai
 • vulkanen-meren-big-cats-maasai
 • vulkanen-meren-big-cats-maasai
 • vulkanen-meren-big-cats-maasai

Na een vroeg ontbijt, bereid door onze kok, rijden we via een steile weg de wereldberoemde Ngorongoro Crater in.

Onderweg zien we Maasai nederzettingen en op de vulkaanbodem zien we Maasai bevolking met hun kuddes vee. Midden in de Ngorongoro Crater is een groot sodahoudend meer met flamingo’s en pelikanen. In de Crater kun je bijna alle wilde dieren tegenkomen, zelfs de zwarte neushoorn. Geen Giraffen, want die kunnen met hun lange poten de steile afdaling naar de kraterbodem niet maken.

Aan het eind van de middag verlaten we via een mooie groene route de Crater en rijden we weer naar het schitterend gelegen Panorama Camp, waar we weer zullen overnachten in de leuke hutten met bedden.

Accommodatie: Panorama Camp

DAG 7: Mto wa Mbu – Culturele dag met mountainbike excursie naar Lake Manyara

 • safari noord tanzania
 • safari noord tanzania
 • safari noord tanzania
 • tanzania-mt-wa-mbu
 • tarangire-hagedis
 • tanzania-maasai-vrouwen
 • fietsexcursie-lake-manyara

Na het ontbijt rijden we in 15 minuten naar het nabijgelegen leuke Mto wa Mbu, een voormalige Maasai nederzetting en nu een heel bruisend dorp met veel kunstkraampjes, tuk tuks, maar vooral heel veel bananenplantages. We stappen op mountainbikes en maken een tourtje door de bezienswaardigheden van Mto wa Mbu en naar de rand van het Lake Manyara.

Na de lunch op Panorama camp, pakken we onze spullen in en rijden we in een paar uur terug naar Arusha, waar we in Planet Lodge zullen dineren en overnachten in comfortabele typisch Afrikaans rondavel bungalowkamers.

Accommodatie: Planet Lodge 

DAG 8: Arusha – Olpopongi Maasai Village

 • Big 5-Maasai-en-zanzibar
 • Big 5-maasai-en-zanzibar

Vandaag rijden we na een goed ontbijt van Arusha naar Olpopongi (Maasai naam voor een catusboom, omdat er zoveel cactussen in deze omgeving zijn). Olpopongi Maasai village ligt in een ongerepte gebied tussen het Arusha Nationaal Park en de Kilimanjaro Mountain.

Hier gaan we meemaken hoe de Maasai leeft en heeft geleeft 9er is zelfs een klein museum, waar we e.e.a. uitgelegd krijgen over de gebruiken, medicijnen, etc…). Natuurlijk wordt er gedanst, gezongen en gesprongen en zullen we meemaken hoe het is om te overnachten in een echte Maasai-hut. Maar voordat we in onze slaapzak kruipen, worden we getrakteerd op een heerlijke maaltijd.

Accommodatie: Olpopongi Maasai Village

DAG 9: Moshi – Mataruni waterval en koffie plantage

 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar

Na het ontbijt nemen we afscheid van onze Maasai vrienden en rijden we met onze jeeps naar Moshi richting de  Materuni watervallen. Materuni is een dorp op de flanken van de  Mt.Kilimanjaro, waar de chagga stam leeft. Dit was de eerste plek in Oost-Afrika waar de koffie planten werden verbouwd.

Wij gaan dan ook zien en meemaken hoe de koffiebonen met primitieve middelen worden verwerkt tot een heerlijk bakkie koffie.

Na deze leuke en leerzame koffieles wandelen we over de flanken van de Kilimanjaro, in ongeveer 45 minuten, dwars door een dicht begroeid woud naar de bijna 100 meter hoge Mataruni waterval. Een waanzinnig mooie plek, en er is een pool, waar je kunt zwemmen, niet te lang, want het water is kraakhelder, maar erg koud, want je bevind je hier op 2400 meter hoogte. Hier kunnen we ook het eigen gebrouwen bananenbier proefen. Eenmaal terug in Moshi verblijven we in Mountain Inn lodge, waar we zullen genieten van een heerlijk diner en slapen in een goed bed.

Accommodatie: Mountain Inn Lodge

DAG 10: Moshi – Dar es Salaam – Kipepeo Beach Resort

 • mikumi selous zanzibar
 • mikumi selous zanzibar
 • mikumi-selous-zanzibar
 • mikumi selous zanzibar
 • mikumi selous zanzibar
 • mikumi selous zanzibar
 • mikumi selous zanzibar
 • mikumi selous zanzibar
 • mikumi selous zanzibar
 • mikumi selous zanzibar
 • mikumi selous zanzibar
 • mikumi selous zanzibar
 • mikumi selous zanzibar
 • mikumi selous zanzibar
 • mikumi selous zanzibar
 • mikumi selous zanzibar

Vandaag vertrekken met een comfortabele touringcar bus van Moshi naar Dar es Salaam, een lange maar prachtige rit en onderweg wordt er gestopt bij een groot restaurant waar we de lunch gebruiken. Eind van de middag arriveren we aan de zuidkust van Dar es Salaam waar we overnachten op een heel leuk beachresort met prachtige strand op de camping in onze eigen tenten of in strandhutten met bed, of in luxe Afrikaanse ingerichte chalets met eigen douche en toilet. 

Accommodatie: Kipepeo Beach Resort

DAG 11: Dar es Salaam – Kipepeo Beach Resort – relaxen en/of Citytour Dar es Salaam

 • Fly-en-Drive-Safari-Selous-en-strand
 • Fly-en-Drive-Safari-Selous-en-strand
 • Fly-en-Drive-Safari-Selous-en-strand
 • Fly-en-Drive-Safari-Selous-en-strand
 • Fly-en-Drive-Safari-Selous-en-strand
 • Fly-en-Drive-Safari-Selous-en-strand
 • Fly-en-Drive-Safari-Selous-en-strand
 • Fly-en-Drive-Safari-Selous-en-strand
 • Fly-en-Drive-Safari-Selous-en-strand
 • Fly-en-Drive-Safari-Selous-en-strand
 • Big 5-Maasai-en-zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-zanzibar

Vandaag kunnen we het lekker rustig aan doen en genieten op de leuke resort op een prachtig breed wit zandstrand met wuivende palmbomen en een warme kristalheldere zee, een zeekanotocht maken naar het tegenover liggen eilandje en daar gaan snorkelen, of we maken in de middag we een leuke en leerzame citytour langs de bezienswaardigheden van deze miljoenen stad, zoals de kunstmarkt, de vismarkt, lokale markten en winkelstraten. Kortom: weer een fantastische dag met veel mogelijkheden!

DAG 12: Dar es Salaam – Zanzibar – Stone Town

Vandaag rijden we eerst naar de ferryhaven voor de overtocht van 1,5 uur naar het exotische eiland Zanzibar, waar we aankomen in Stone Town, het hoofdplaatsje van Zanzibar dat bedolven is onder een deken van Arabisch invloeden. We verblijven in een comfortabel hotel in het ‘oude’ centrum van Stone Town, ideaal om van hieruit Stone Town te gaan ontdekken.

Accommodatie: Forodhani Park Hotel

DAG 13: Stone Town – Citytour + Spice Tour  + Prison Island

 • Zanzibar-en-Safari
 • Zanzibar-en-Safari
 • Zanzibar-en-Safari
 • Zanzibar-en-Safari

Vandaag gaan we Stone Town ontdekken en maken we een Spice tour, want Zanzibar is het ‘kruideneiland’, dus daar willen we meer van zien en te weten komen. In de middag steken we met een originele Dhow over naar Prison Island, een prachtig eilandje met witte zandstranden, maar vooral bekend dankzij de reuzenschildpadden die hier leven. Na deze volle excursie dag, die je niet snel meer zult vergeten, rijden we naar de andere kant van het eiland waar we de komende 3 dagen gaan (na)genieten in neen exotisch Beach resort.

Accommodatie: Uhuru Beach Resort

DAG 14: Zanzibar – Jozani Forest – Uhuru Beach resort

 • Uhuru Beach Resort - idyllisch gelegen strand resort pal aan het strand en de zee...
 • big 5-maasai-enzanzibar
 • mikumi selous zanzibar

Heerlijk relaxen op het Beach resort en een leuke excursie naar het Jozani Forest, waar de bijzondere Red Colobus apen leven, met andere apen en klein wild.

DAG 15: Zanzibar – Uhuru Beach resort

Vandaag heerlijk relaxen op het witte zandstrand. Wil je nog een excursie doen, zoals snorkelen met wilde dolfijnen, laat het weten en het wordt geregeld.

DAG 16: Vertrek dag – vlucht naar huis…of verlengen?

Einde van een zeer complete safari, cultuur en strandvakantie. Na het ontbijt uitcheken en afhankelijk van de vluchttijd transfer naar het vliegveld van Zanzibar, voor de vlucht terug naar Nederland of Belgie.

Tip! Wilt je langer blijven op Zanzibar, dan kun je eenvoudig extra nachten boeken in Uhuru beachresort of een van de andere strandresorts.

Het verblijf tijdens deze 16 complete safari & strandvakantie is in comfortabele Lodges, in kline safari koepeltenten met kok en kookuitrusting, in Maasai hutten, sanitaire voorzieningen en op Zanzibar in een hotel in Stone Town en Beach Resort aan het strand, ontworpen in Afrikaanse stijl, met oog voor details en voorzien van alle gemakken:

Panorama Camp; bijzonder fraai gelegen camp met magnifiek uitzicht over het Lake Manyara, Afrikaanse hutten, restaurant bar, sanitaire voorzieningen

 • Big 5-maasai-en-zanzibar
 • Big 5-maasai-en-zanzibar
 • big 5-maasai-zanzibar
 • Big 5-maasai-en-zanzibar
 • Big 5-maasai-en-zanzibar

Planet Lodge; mooi gelegen Lodge met zwembad, in rustige omgeving van Arusha, Afrikaanse comfortabele bungalowkamers in mooie tuin met uitzicht op Mount Meru

 • Arusha Planet Lodge
 • Arusha Planet Lodge
 • Arusha Planet Lodge
 • Arusha Planet Lodge
 • Arusha Planet Lodge
 • Arusha Planet Lodge
 • Arusha Planet Lodge
 • Arusha Planet Lodge

Serengeti Seronera Campsite; campsite middenin het hart van de Serengeti met sanitaire voorzieningen

 • Big 5-maasai-en-zanzibar

Ngorongoro Crater – Simba Camp; campsite bovenop de Crater rand van de Ngorongoro Crater, fantastische plek, waar we regelmatig bezoek krijgen van wilde dieren

 • Ngorongoro Crater - Simba Campsite - unieke plek om een nachtje te verblijven
 • big 5-maasai-en-zanzibar
 • big 5-maasi-en-zanzibar

Olpopongi Maasai Village; zeer bijzonder Maasai dorpje waar je niet alleen op een unike manier overnacht in een exchte Maasai hut, maar ook meemaakt hoe de Maasai leeft.

 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-maasai-en-zanzibar

Moshi – Mountain Inn Lodge; leuke lodge in Moshi met alle faciliteiten voor een fijn verblijf van 1 nacht

 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar

Dar es Salaam – Kipepeo Beach Resort; zeer leuk en mooie gelegen beachresort met een geweldige service, pal aan een wit zandstrand en een snel diep wordende kraakheldere warme zee en dicht bij Dar es Salaam voor het maken van een cultureel uitstapje

 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar

Zanzibar – Stone Town – Foradhani Hotel; comfortabel hotel in het midden van Stone Town, dus ideel voor het ontdekken van wat deze bijzondere onder Arabisch invloeden onstane stad heeft te bieden. Van hieruit gaan we dan ook een paar geweldige excursies maken op het land maar ook over de zee naar het bijzondere Prisob Islan met de gigantische schildpadden.

 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
  Forodhani Park Hotel roof top cafe serves cold soft drinks, fresh juice and coffee - long black, Americano, Caffe Latte and Capuchino along with snacks and cakes. Enjoy the magnificent sunt set from our roof top cafe.
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
  Forodhani Park Hotel, Room 302. Standard double room, that also can accomodate 3 adults with an extra bed. Mosquito net for the extra bed is provided.
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
 • Big 5-Maasai-en-Zanzibar
  Silhuette of men and children against a setting sun on the beach front. Zanzibar, Tanzania.

Zanzibar – Jambiani – Uhuru Beach Resort; een heel leuk beachresort aan de prachtige Oost-Kust van Zanzibar bij jambiani, kenmerken: witte zandstranden, wuivende palmbomen, ingerichte bungalows, duiken, snorkelen, kitesurfen, vriendelijke medewerkers.

 

Zanzibar in Reef & Beach resort of Paradise Beach resort, of resort naar keuze

 

Zie ook: Tanzania accommodaties en in de Dag tot Dag beschrijving…

 

Big 5 Tanzania en Zanzibar 16 dagen – (groepsafari)

N personen 10 12 14 16 18 20 24
prijs € 1995 € 1945 € 1895 € 1845 € 1795 € 1745 € 1695

 

 

 

Big 5 Tanzania en Zanzibar 16 dagen (privé safari)

N personen 2 3 4 5 6 7 8
prijs € 2995 € 2795 € 2595 € 2345 € 2295 € 2245 € 2195

 

 

 

Let op! Bij privé safari is transfer van Moshi naar Dar es Salaam met een ‘normale’ personen auto of minibusje. Ook is het mogelijk om deze transfer met een binnenlandse vlucht te doen van Kilimanjaro vliegveld naar Dar es Salaam. Vraag naar de extra kosten!

Kinderkorting:

⇒ kinderen van 2-12 jaar 20% korting en kinderen tussen 12 en 16 jaar 10% (bij verblijf op kamer van ouders)

Aantal deelnemers per reisdatum:

⇒ groepsafari minimum 10 en maximum 24 personen

⇒ privé-safari minimum 2 personen en maximum 6 personen per safari-jeep

 

Aankomstdata:

⇒ groepsafari: 7 juli, 21 juli, 4 augustus en 18 augustus 2018

⇒ privé-safari: dagelijks

 

BIG 5 TANZANIA EN ZANZIBAR – 16 DAGEN

Inbegrepen:

• Alle beschreven accommodaties (lodges, Maasai hutten, safaritenten en beach resorts), waarvan een aantal met zwembad, in 2-4 persoons kamers / safari tenten met sanitaire voorzieningen en in beachresorts met douche en toilet.

• In de reisbeschrijving genoemde maaltijden, tijdens de safaridagen altijd op basis van volpension

• Alle parkfees en voor de beschreven nationale parken,”game reserves” en andere te bezoeken gebieden

• Alle beschreven transfers

• Alle beschreven excursies, safari’s en game drives 

• Op safaridagen alle game drives in een 4WD safari jeep met open panorama dak, waarbij je het beste zicht heeft op alles om u heen

• Een professionele Engels sprekende gids/reisleider/chauffeur tijdens de safari dagen

• Drinkwater tijdens de safari dagen

• Ferryovertocht Dar es Salaam – Zanzibar

• Transfers

• Verblijf in Beachresort Zanzibar op basis van logies en ontbijt (andere Beach resorts naar keuze)

Niet inbegrepen:

• Internationale vluchten, maar wel door ons te boeken

• Visum ($50 p.p., bij aankomst in Tanzania te betalen)

• Reisverzekering & annuleringsverzekering

• Niet genoemde maaltijden

• Optionele transfers, excursies en game drives

• Persoonlijke uitgaven

• Fooien

• Alcoholische en non-alcoholische drankjes