kenia safaris

SAFARI KENIA & STRAND:

 • Dag 1: Aankomst Nairobi – Wildebeest Eco Camp
 • Dag 2: Sheldrick Elephant Orphanage + Giraffe Center
 • Dag 3: Nairobi – Amboseli
 • Dag 4: Amboseli Nationaal Park
 • Dag 5: Amboseli – Tsavo West NP
 • Dag 6: Tsavo West – Voi
 • Dag 7: Tsavo Oost Nationaal Park
 • Dag 8: Tsavo oost – Diana Beach
 • Dag 9: Diani Beach – The Kenyaway Beach resort
 • Dag 10:  Diani Beach – The Kenyaway Beach resort
 • Dag 11:  Diani Beach – The Kenyaway Beach resort
 • Dag 12: Binnenlandse vlucht Nairobi – vlucht naar huis

 

VRAAG DEZE SAFARI AAN
SAFARI ZUID KENIA EN DIANI BEACH - 12 dagen v.a. € 1.795,- p.p.

amboseli tsavo dianI beach

12 daagse safari en strandvakantie

Kenia is een van de meest bekende safari landen van Afrika, waar heel wilde dieren waaronder de Big-5 leven in goed beschermde Nationale Parken. Ontdek 2 van de mooiste wild- en natuurparken van Kenia, Amboseli met zijn grote olifantenkuddes en Tsavo Oost + West, grootste Park van Afrika.

Maak kennis met het trotse Maasai volk en kom oog in oog te staan met olifanten, zebra’s, gnoes, nijlpaarden, buffels, leeuwen en diverse gazelles.

Na de indrukwekkende safaridagen is het heerlijk vertoeven op de witte zandstranden van Diana Beach. Beleef met Safari Adventures een avontuurlijke privé Safari Kenia en Strand, met een 12-daagse safari rondreis door twee magnifieke natuur- en wildparken van Kenia en sluit deze af met een 3-daagse strandvakantie in een exotisch strandresort aan de zuidkust bij Diani Beach ten zuiden van Mombassa.

ACCOMMODATIES KENIA SAFARIS

Alle Hotels, Lodges, Tented Camps en Beach resorts waar u tijdens Kenia Safaris verblijft, zijn met grote zorg door ons geselecteerd. Hierbij letten wij speciaal op de ligging, hygiëne, sfeer, eten, service en de prijs-kwaliteit verhouding. 

Wij vinden dat het zien van wilde dieren heel belangrijk is, maar ook waar u na uw safari zult eten en slapen en waar het fantastisch is om een dagje te relaxen, voordat u naar het volgende hoogtepunt in de Kenia safari reis gaat! 

KENIA Safari AMBOSELI TSAVO EN BEACH

Deze 12-daagse safari & strand rondreis start in Nairobi en staat in het teken van veel wilde dieren zien, waaronder de Big 5 in twee bekende natuur- en wildreservaten en eindigt aan de zuidkust van Mombassa in een heel leuk exotisch beachresort Thekenyaway.

 

Dag 1: Aankomst Nairobi vliegveld

Na aankomst op het Nairobi vliegveld worden jullie naar het Wildebeest Eco Camp gebracht voor overnachting in een garden tent op basis van logies en ontbijt.

KENIA SAFARIS

Accommodatie: Wildebeest Eco Camp: http://wildebeestecocamp.com/accommodation/options/garden-tent/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 2: Sheldrick Elephant– Orphanage + Giraffe Center

Een rustige start van de reis waarbij jullie rond 10 uur worden opgehaald voor een halve dag tour in Nairobi. Ontmoet de weesolifantjes grenzend aan het nationaal park Nairobi bij de Sheldrick Elephant Orphanage en we brengen een bezoek het giraffencentrum waar je zelf giraffen kunt laten eten uit je hand vanaf een verhoogd platform.

Lunch en diner op eigen gelegenheid en overnachting in Wildebeest Eco Camp in een garden tent op basis van logies en ontbijt. 

Accommodatie: Wildebeest Eco Camp: http://wildebeestecocamp.com/accommodation/options/garden-tent/

Dag 3: Nairobi naar Amboseli gebied

Vandaag start jullie safari! Vertrek na het ontbijt vanuit Nairobi en we rijden door een typische Afrikaanse savanne landschap met onderweg vele lokale boerderijtjes en kleurrijke Maasai herders met hun vee.

Aankomst voor lunch bij Amboseli Sentrim Lodge, gelegen aan de voet van de Mount Kilimanjaro. In de middag staat er een eerste game drive door het Amboseli natinal Park op het programma.

amboseli tsavo diani beach

Een mooie gelegenheid om een inzicht te krijgen in ‘het lokale leven’. Diner en overnachting in een comfortabele ingerichte safaritent met alle voorzieningen van Amboseli Sentrim Lodge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 4: Amboseli Nationaal Park

Na het ontbijt gaan we van één van Kenia’s beste Nationale Parken verkennen en zullen we grote kuddes olifanten van dichtbij kunnen bewonderen. Ook de andere grote safaridieren kunnen hier worden gespot. Helaas komt de zwarte neushoorn niet meer voor, maar de overige vier van de Big Five zijn er wel. amboseli tsavo diani beach

Wij blijven de hele dag in het magnifieke Amboseli National Park en gebruiken de lunch op een mooie plek. In de avond diner en overnachting in Amboseli Sentrim Lodge. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 5: Amboseli naar Tsavo West National Park 

We gaan deze ochtend op bezoek bij een Maasai dorp. Leer meer over deze stam en neem een kijkje in een echte ‘manyatta’ (Maasaihut).

We vervolgen onze reis naar het Tsavo West Nationaal Park met haar heuvelachtige landschappen. Onderweg passeren we de Shetani Lava Flows en de Mzima Springs waar je nijlpaarden en krokodillen

van dichtbij kunt zien. amboseli tsavo diani beach

We maken een mooie game drive onderweg naar het Man Eaters Camp, waar jullie een warme lunch wacht. Na wat tijd voor ontspanning is er in de namiddag nog een game drive gepland door het Tsavo West National Park.

 

 

Accommodatie: Man Eaters Camp: http://www.maneaterslodge.com/

 

 

 

 

 

Dag 6: Tsavo West naar Voi

Na een heerlijk ontbijt rijden we naar het plaatsje Voi, gelegen aan de rand van het Tsavo East Nationaal Park. Aankomst voor de lunch bij Manyatta Camp waar we  verblijven in een safari tent met eigen plunge pool, die uitkijkt over het park. amboseli tsavo diani beach

De rest van de middag kunnen jullie ontspannen en gebruik maken van de aanwezige faciliteiten en optionele activiteiten van deze bijzondere accommodatie.

Accommodatie: Manyatta Camp: http://www.manyattacamp.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 7: Tsavo East National Park  

Vandaag staat in het teken van game drives door het grootste park van Kenia, het Tsavo East Nationaal Park. Het gebied dat we gaan verkennen ligt ten zuiden van de Galana rivier, een uitgestrekt, droog gebied, typerend voor de Afrikaanse wildernis. De omgeving  kenmerkt zicht door de uitgestrekte

savannelandschappen met haar rode grondvlaktes. amboseli tsavo diani beach

In de avond diner en overnachting in het Manyatta Camp.

Accommodatie: Manyatta Camp: http://www.manyattacamp.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 8: Transfer

naar de Keniaanse zuidkust -– Kenyaways Beach Resort

Check-out na het ontbijt en nog een keer genieten van een korte game drive door het Tsavo East National Park richting de uitgang. Vanaf hier rijden we naar het strand aan de Keniaanse zuidkust.

Bij aankomst bij Diani Beach ten zuiden van Mombassa, worden jullie naar het Kenyaways Beach strandhotel gebracht. Hier verblijven jullie de komende dagen in een comfortabele kamer met zeezicht.

Accommodatie: Kenyaways Beach Resort: http://www.thekenyaway.com/

Dag 9 t/m Dag 11: Keniaanse zuidkust – Kenyaways Beach Resort – 

Deze dagen kunnen jullie volledig ontspannen en tot rust komen aan het prachtige strand van Diani – Galu. Verwen jezelf met een lekkere cocktail bij een van de barretjes, relax bij het zwembad op een ligbed met een goed boek of van een massage.  amboseli tsavo diani beach

Het strandhotel biedt ook diverse mogelijkheden aan watersportactiviteiten.

Accommodatie: Kenyaways Beach Resort: http://www.thekenyaway.com/

Dag 12: : Einde van de reis – transfer Mombassa vliegveld

De laatste dag van de reis is aangebroken. Wij brengen jullie naar de internationale luchthaven van Mombassa voor de binnenlandse vlucht naar Nairobi voor jullie vlucht terug naar Amsterdam of Brussel.

AMBOSELI TSAVO DIANI BEACH – 12 DAGEN

aantal reizigers23456
prijs volwassene (vanaf 16 jr)*€ 1995€ 1945€ 1895€ 1845€ 1795

*inclusief binnenlandse vlucht Mombassa – Nairobi

Kinderkorting: van 4-12 jaar 40% – 13-16 jaar 20%, op basis van kinderen op de kamer van de ouders.

Aantal deelnemers per reisdatum: minimum 2 personen en maximum 6 personen per jeep

In de reissom inbegrepen:

 • alle transfers, ook van vliegveld Nairobi retour
 • binnenlandse vlucht van Mombassa – Nairobi
 • alle overnachtingen in kamers en luxe Tented Camp met douche en toilet
 • alle parkfees in Amboseli, Tsavo oost + Tsavo west
 • game drives in 4-wheeldrive jeeps met opklapbaar foto/filmdak
 • tijdens safaridagen alle maaltijden; ontbijt, lunch(pakket) en diners
 • tijdens strandverblijf DianI Beach op basis van logies en ontbijt
 • 1 liter bronwater per persoon per safaridag
 • professionele Engelstalige chauffeur/gids

Niet in de reissom inbegrepen:

 • retourvlucht Amsterdam – Nairobi, v.a. € 450 p.p.
 • visumkosten $ 50 p.p. 
 • overige dranken
 • fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • reis- en annuleringsverzekering

 

 

safari-adventures_bottom logo by designer-dragonfly

Email mij deze pagina link.