KENIA SAFARIs 

KENIA SAFARIS DOOR DE MOOISTE WILD- EN NATUURRESERVATEN…

zoveel moois te ontdekken…

 

In het zuidoosten van Afrika ligt het bijzonder mooie safariland Kenia. Kenia is één van de safari landen die u zult overwegen als u een safari reis naar Afrika wilt gaan ondernemen.  

Een safari rondreis door een aantal Nationale Parken van Kenia is uitstekend te combineren met een safari door de Noordelijke Parken van Tanzania en vervolgens (na)genieten op parelwitte zandstranden en een azuurblauwe zee aan de kust van Kenia of op het exotische eiland Zanzibar.

TSAVO - AMBOSELI + ZUIDKUST - 12 DAGEN v.a. € 1.795 p.p.

kilimanjaro

Ontdek 2 van de mooiste wild- en natuurparken van Kenia, Amboseli met zijn grote olifantenkuddes en Tsavo West + Oost, grootste Park van Afrika. Maak kennis met het trotse Maasai volk en ga heerlijk (na)genieten in een exotisch beachresort ten zuiden van Mombossa. 12 dagen v.a. € 1.795 per persoon. Klik hier…

LAKE NAKURU - MASAI MARA + ZUIDKUST 13 dgn v.a. € 1.995 p.p.

Safari rondreis door 5 Nationale Parken van Zuid Kenia, met de beroemde Masai Mara, waar de Migratie van 2 miljoen gnoes en zebra’s te zien is. Spot de Big-5 en heel veel andere wilde dieren in een magnifiek decor van meren, bergen, rivieren en savannes en ga (na)genieten in een exotisch beachresort. 13 dagen vanaf € 1.995 per persoon. Klik hier…

KENIA-TANZANIA-ZANZIBAR - 18 DAGEN v.a. € 2.995 p.p.

Kenia Safaris

Familie Safari rondreis Kenia-Tanzania door 6 verschillende Nationale Parken; Lake Nakuru, Lake Naivasha, Hell’s Gate, Amboseli, Serengeti en de Ngorongoro Crater. Big-5 spotten, kennismaking met de Maasai, fiets- en wandelsafari en relaxen in een exotisch beachresort op tropisch Zanzibar. 18 dagen vanaf € 2.995 per persoon. Klik hier…

op maat safari's

Kenia safarisSafaris op Maat: wilt u net even iets anders? Stel dan uw eigen safari samen! Aan de hand van uw wensen werken wij een safari rondreis op maat uit. Een reisvoorstel met de ‘highlights’ die u gekozen heeft, het type accommodatie en de reisduur die u wenst.

Klik hier voor een offerte op maat en laat ons uw wensen weten!

ACCOMMODATIES

Alle Hotels, Lodges, Tented Camps en Beach resorts waar u tijdens Kenia Safaris verblijft, zijn met grote zorg door ons geselecteerd. Hierbij letten wij speciaal op de ligging, hygiëne, sfeer, eten, service en de prijs-kwaliteit verhouding.

Wij vinden dat het zien van wilde dieren heel belangrijk is, maar ook waar u na uw safari zult eten en slapen en waar het fantastisch is om een dagje te relaxen, voordat u naar het volgende hoogtepunt in de Kenia safari reis gaat! 

Kenia safaris

OFFERTE AANVRAGEN
aanbevolen accommodaties - KENIA SAFARIS

 

 

NATIONALE PARKEN ZUID KENIA

De mooiste Nationale Parken van Zuid Kenia

Hieronder beschrijven we de bekendste en mooiste Nationale Parken van Kenia:

LAKE NAKURU
MASAI MARA
MOUNT KENYA
AMBOSELI
TSAVO
HELL'S GATE
LAKE NAIVASHA

 

Email mij deze pagina link.